Bor és a női erő kapcsolata

Nők akik az egyik legszebb és legnagyobb kihívással teli pályát választva állnak helyt nap, mint nap. Ez az ő történetük... 

Bodnár Marianna

Milyen az élet egy kádár feleségeként?

Ebben a részben Bodnár Mariannal beszélgetek, aki Kalina Gábor Kádár felesége. http://kalinahordo.hu/

Éless tímea

Vissza a természethez

Éless Tímea a Szóló borászat tulajdonosával beszélgettem, akik a rendhagyó módon készítik a boraikat teljesen eltérően ami itt Tokaj Hegyalján megszokott.

Tóbiás Andrienn

Meglátni és megszeretni a Tokaji Borvidéket.

Ebben az interjúban Tóbiás Adriennel beszélgettem az éven megjelenő könyvéről és projektjeiről a Tokaji My Love-ról

Árvay Angelika

Egy sikeres borász nő másik oldala

Árvay Angelika bár beleszületett a borászkodásba sokáig nem erre a pályára készült. Mára viszont sikeres borász nőként, anyaként áll helyt a mindennapokba.

Az interjúból kiderül, hogy milyen rejtett spirituális világgal rendelkezik, hogyan jött életébe a kínai asztrológia és nagyon mély inspiráló gondolatokat is megoszt. 

Ujvári Vivien

Balatontól egészen Tokaj-Hegyaljáig

Ebben az interjúban Ujvári Viviennel beszélgettem a Barta pincészet borászával, aki egyenesen a Balatonról költözött a Tokaji borvidékre és szeretett bele az itteni táji adottságokba és persze a Tokaji Aszúba. 

Takács Edina

Bor és Tarott kapcsolata

Következő interjú Takács Edinával. Boranalitikus és borász, ezenkívűl pedig a barátom, a volt tanárom és a Borszeánsz könyv írója.

Szabó Edit - Borsmenta

A gyengébb? Nem!

A borász szakma csak férfiaknak való? és mi nők mit adhatunk? mitől másabb egy női borász, mint egy férfi? van-e különbség vagy nincs? és ha mégis akkor mik ezek a különbségek? A női nem az valóban Gyengébb? Nem! Interjú Szabó Edittel a Borsmenta Online magazin főszerkesztőjével, aki több, mint egy főszerkesztő.

Borsos Kitty

Színház és bor az egész élet? miért is ne...

Szerintem kevés olyan dolog van az életben, amit a borhoz ne tudnánk kötni. A recept: kiváló ételek, hangulat, kellemes társaság, egy jó bor és színház. Borsos Kitty a színház hiányát a borok iránt érzett szenvedélyével kötötte össze és megalkotta a Sommelier Színházat. Erről és még sok minden másról beszélgettünk ebben az interjúban.

Mirk Fanni

Szekszárdi borászhölgy aki nagyot álmodott

Mirk Fanni közel 3 éve vette át édesapjától a birtokot és azóta nagy lelkesedéssel és szeretettel gazdálkodik közel 14 hektáron. Azért akad segítsége is, édesanyja és testvére mindenben támogatják. Az ő történetét hallhatjátok itt legújabb interjúmban.

Laposa Zsófia

Wine & Sofi

Egy badacsonyi lány, akit talán sokan ismernek - minőségi és megnyerő borairól legalábbis mindenképpen. Ő Laposa Zsófia, aki vidám mosolyával, céltudatos, belevaló stílusával egy új, eddig járatlan utat választott magának: új fejezetet nyitott életében, és megalkotta a Wine & Sofit. Borairól, munkájáról, merész döntéseiről és elhivatottságáról beszélgettünk.

Mokri Lívia

Portugál borszeánsz

Mokri Lívia WSET borszakértő, Sommelier, idegenvezető, író és a Livinhos blog szerkesztője. Kevesebb, mint 2 év alatt egy igazán irigylésre méltó utat kövezett ki magának és építette fel saját vállalkozását kint Portugáliában.

Most kivételesen egyáltalán nem a magyar borokon lesz a hangsúly, hanem betekintést nyerhetünk a portugál borok világába.

Kovács Zita

Mátrai borvidék sorsát és alakulását szívén viseli

Kovács Zita édesapjával együtt viszi saját családi borászatukat a mátrai borvidéken.

Kovács és lánya néven voltak eddig ismertek, viszont most több okból is nevet változtattak és a jövőben Sol Montis néven lesznek megtalálhatók.

Podcast epizódjaimról és egyéb eseményekről nem érdemes lemaradnod. Iratkozz fel!

Tanulj a borokról Podcast

Kapcsolat

Cím: 3907, Tállya Zrínyi Miklós u 32Zrínyi Miklós u 32.
Tállya
3907

Mobil: +36/30-871-3791

Insert Content Template or Symbol
>