Mi az a bor? hogyan készül egyáltalán? Miért olyan ízű amilyen? Plusz: hogyan válj profi kóstolóvá, ételpárosítási tippek, és még sok más!

Segítek, hogy a jövőben könnyebben menjen a borok vásárlása, / kiválasztása.

Egy igazán egyedülálló élményben lehet részed, együtt kóstoljuk meg a borokat, beszélgetünk róla, elmondhatod Te mit szeretnél tudni, miben szeretnéd a tudásodat még csiszolni! Természetesen hozhatsz barátokat is, ha úgy szeretnéd, de jöhetsz egyedül is.

Válassz témát! – de ha neked van valamilyen elképzelésed, akkor azt is szívesen fogadom, és az alapján állítom össze a kóstolót. Töltsd ki az adataidat, és ha megérkezett hozzám, akkor felveszem veld a kapcsolatot.

  1. Minden kóstoló maximum. 90 perces, kapsz tőlem egy linket, amelyen keresztül tartom majd a borkóstolót.
  2. Válassz az alábbi témáim közül, vagy írd meg nekem Te, mire gondoltál?
  3. Két választásod is van. A témákat úgy állítottam össze, hogy a hozzájuk tartozó borokat akár Te magad is be tudd szerezni, szupermarketből vagy borüzletből. Azonban, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, akkor én kipostázom neked a borokat, és a hozzá előkészített kóstolási jegyzeteket, ajánlatokat. Természetesen ez esetben a postaköltséget, és a borokat is fel kell számolnom.
  4. Ezek után nincs más dolgod, mint leülni, előkészíteni magad a bokróstolóra és egy jót szórakozni! Pofon egyszerű!

Kérlek töltsd ki az adataidat, és válaszd ki a számodra szimpatikus témát, majd pedig küldöm a részleteket. Vagy írj nekem! dora@devabor.com

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Melyik témát választod?

Palackposta

Értesülj első kézből, az újdonságokról! Most ajándék is jár!

Ez nem spam! Adataidat bizalmasan kezeljük. Bővebb infó: