Home

Hausel Dóra Èva – borász


Szia, Dóra vagyok!

Tállyán Tokaj – Hegyalján egy kis faluban nőttem fel és a szüleim már a kezdetektől fogva a szőlészet, borászat világába kalauzoltak. Itt Magyarországon majd később Németországban tanultam, aztán jött egy nagy váltás az életemben.

Dél-kelet Àzsiában és Grúziában éltem, utaztam tapasztalatokat szereztem és saját online vállalkozásomban is kiteljesedhettem. Most azonban készen állok arra, hogy a megismertesselek téged a Déva borok világával.


Szeretnék egyedi borokat készíteni és ezzel önmagamat kifejezni. A természet szeretete és tisztelete számomra az elsődleges feladat. A borok készítésénél próbálok a természetességre koncentrálni, hogy boraim kiteljesedjenek.

Dóra

Kiegyensúlyozott boraim hagyományos szőlőfajtákból készülnek és felejthetetlen ízvilágot kölcsönöznek.

Dóra2019 Cuvée

Furmint & Hárslevelű Cuvée (félédes)

Déva bor neked, neki és mindenkinek aki fontos számodra.

13,8 vol% alkohol és maradékcukor mellett, kellemes savak és a Furmintra Hárslevelűre jellemző ízjegyek bukkanak fel benne.

Bor vásárlás 18 év alatti fiataloknak nem megengedett!

Blogbejegyzések


Tanulj a borokról! – miért metszünk?

A borok világa mellett nem mehetünk el anélkül, hogy tudnánk hol kezdődik egyáltalán az egész folyamat nem igaz? A metszés az egyik legfontosabb folyamat amit az év megkezdtével kezdünk el. Persze vannak még faktorok amiket figyelembe kell venni, hiszen a cél mellett a szőlőfajtára is figyelni kell. Valamelyiknél ez válik be a másiknál a másikContinue reading “Tanulj a borokról! – miért metszünk?”

Borriport - Palkó borok

Borriport – Palkó borok

A Tokaji borvidék észak-nyugati határvárosában Abaújszántón található a Palkó Borászat, ahol Palkó Gabriella mutatott egy kis betekintést családi gazdaságukba, amit férjével együtt nagy lelkesedéssel és szakmai múlttal koordinálnak. Abaújszántó a Tokaji Borvidék perem települése ahonnan tovább haladva a Zemplén gyönyörű panorámája tárul elénk ,tiszta időben a Tátra gerinceit is megpillanthatjuk. A településtől mindössze 8 kilométerreContinue reading “Borriport – Palkó borok”

Kövess engem itt is!

  Déva

  Elérhetőségemet megtalálod itt!

  Vedd fel a kapcsolatot velem

  Borrendeléshez
  +36 30 871 3791 [email protected]

  Ki vagyok én?

  Rólam
  Impresszum

  Követés

  Facebook

  Instagram